Over O’Donnell’s

Pal achter de beroemde Heinekenbrouwerij, op de hoek van het Marie Heinekenplein en de Ferdinand Bolsstraat, vindt u O’Donnell’s. Een authentieke Irish pub met een onmiskenbaar Nederlands tintje. Voor het smakelijkste glas Guinness in De Pijp moet u dan ook bij ons zijn.

De uiterst ruime en onlangs gerenoveerde kroeg, die een oppervlakte van ruim 200 vierkante meter beslaat, is dé plek bij uitstek om naar de beste voetbal- en rugbywedstrijden uit de (inter)nationale competities te kijken. Sport kijken doet u uiteraard onder het genot van een goed glas Guinness of één van de andere 12 bieren op de tap, maar u kunt bij ons ook voor een goede whiskey kiezen. Bij O’Donnell’s kunt u kiezen uit zo’n 30 verschillende soorten. Tevens hebben wij nog een aparte ruimte waar ook een pooltafel staat.

Maar ook niet-sportliefhebbers zijn vanzelfsprekend hartelijk welkom. Vanaf 9:30 zijn de deuren en het terras geopend en kunt u genieten van een kop kwaliteitskoffie en een compleet (Engels) ontbijt. Daarnaast biedt de middag- en avondkaart eveneens een ruim aanbod aan eten. Van echte Ierse gerechten als de Shepherd’s Pie tot onze overheerlijke Hereford Beef Burger.

Het Marie Heinekenplein vormt ’s avonds een populaire staplocatie en ligt temidden van een aantal andere kroegen. Onze pub kenmerkt zich dan ook door een grote variatie aan klanten. Jong, oud, Nederlands en internationaal; het is juist die smeltkroes aan mensen die O’Donnell’s zo uniek maakt.

Kom daarom snel langs en ervaar het zelf!

Created by 24Carrot.co for O'Donnell's Amsterdam